Heftige beelden: enorme ravage in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nacht

Heftige beelden: enorme ravage in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nacht

Een groep jongeren heeft zondagavond (22 november) voor de vierde avond op rij voor overlast gezorgd in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Jongeren staken zwaar vuurwerk af, bliezen bushokjes op en staken verschillende prullenbakken in brand. Opvallend is dat de politie niet heeft opgetreden tegen de groep jongeren. Rond middernacht keerde de rust weer terug in de Arnhemse wijk.

Bekijk de beelden van de Telegraaf hieronder.

Heftige beelden: enorme <em>ravage</em> in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nacht Een groep jongeren heeft zondagavond (22 november) voor de vierde avond op rij voor overlast gezorgd in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Jongeren staken zwaar vuurwerk af, bliezen bushokjes op en staken verschillende prullenbakken in brand. Opvallend is dat de politie niet heeft opgetreden tegen de groep jongeren. Rond middernacht keerde de rust weer terug in de Arnhemse wijk. Bekijk de beelden van de Telegraaf hieronder. Bekijk deze video Video: Onrustige situaties door weekend vol zwaar vuurwerk in Arnhem Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: enorme ravage in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nachtPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: enorme ravage in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier