Lang leve de liefde: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zitten

Lang leve de liefde: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zitten

In Lang leve de liefde hopen Kim en Lennart de ware in elkaar te vinden, maar over kinderen krijgen hebben ze nogal tegenstrijdige ideeën. Hoewel Lennart inmiddels 39 jaar is, moet hij nog niet aan kinderen denken. Kim heeft daarentegen altijd gedroomd van een tafel vol kinderen en kleinkinderen. Ze wil het liefst vier kindjes op de wereld zetten. Gaat dat wel goedkomen tussen deze twee?

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zitten In Lang leve de liefde hopen Kim en Lennart de ware in elkaar te vinden, maar over kinderen krijgen hebben ze nogal tegenstrijdige ideeën. Hoewel Lennart inmiddels 39 jaar is, moet hij nog niet aan kinderen denken. Kim heeft daarentegen altijd gedroomd van een tafel vol kinderen en kleinkinderen. Ze wil het liefst vier kindjes op de wereld zetten. Gaat dat wel goedkomen tussen deze twee? Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Louis reageert liefdevol als Susan vertelt dat ze transgender is Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: waar leiden deze oesters naar? (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de liefde: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zittenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier