Hart van Nederland: Kerst en oud en Nieuw kleinschalig vieren tegen verspreiding virus

Hart van Nederland: Kerst en oud en Nieuw kleinschalig vieren tegen verspreiding virus

Andreas Voss van het RIVM Outbreak Managent Team geeft in Hart van Nederland aan dat de besmettingscijfers van het coronavirus dalen, dit gebeurt alleen langzamer dan verwacht. Kerst vieren met veel mensen buiten het eigen gezin zit er volgens Voss niet in, anders viert het virus straks feest en zijn we weer terug bij af.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: Kerst en oud en Nieuw kleinschalig vieren tegen verspreiding virus Andreas Voss van het RIVM Outbreak Managent Team geeft in Hart van Nederland aan dat de besmettingscijfers van het coronavirus dalen, dit gebeurt alleen langzamer dan verwacht. Kerst vieren met veel mensen buiten het eigen gezin zit er volgens Voss niet in, anders viert het virus straks feest en zijn we weer terug bij af. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Video: hebben Pfizer en BioNTech hét coronavaccin? Bekijk deze video » Mark Kramer: "Nog minstens 2 jaar voor we van het coronavirus af zijn" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Kerst en oud en Nieuw kleinschalig vieren tegen verspreiding virusPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Kerst en oud en Nieuw kleinschalig vieren tegen verspreiding virus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier