Zien: kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten bij de Kuip

Zien: kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten bij de Kuip

De gemeente Rotterdam heeft de loslopende hanen en kippen in de buurt van de Kuip gevangen. Tot grote teleurstelling van garagehouder Hamza Karaman. Hij had een band opgebouwd met de kippen en laat het er dan ook niet bij zitten. Door een geldinzamelactie ontvangt hij binnenkort geld waarmee hij nieuwe kippen wilt gaan kopen.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: <em>kippenkoning Hamza</em> wil nieuw kippenrijk stichten bij de Kuip De gemeente Rotterdam heeft de loslopende hanen en kippen in de buurt van de Kuip gevangen. Tot grote teleurstelling van garagehouder Hamza Karaman. Hij had een band opgebouwd met de kippen en laat het er dan ook niet bij zitten. Door een geldinzamelactie ontvangt hij binnenkort geld waarmee hij nieuwe kippen wilt gaan kopen. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Geen gekakel meer tegenover de Kuip, de kippen zijn 'm gevlogen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten bij de KuipPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten bij de Kuip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier