Ruzie binnen Forum voor Democratie leidt tot mogelijke breuk binnen partij (video)

Ruzie binnen Forum voor Democratie leidt tot mogelijke breuk binnen partij (video)

Extreem-rechtse uitlatingen binnen de jongerentak van Forum voor Democratie zorgen voor crisis binnen de top van de partij. Een groep prominente partijleden roept op tot een sanering van de jongerenorganisatie, terwijl leider Baudet het handelen van de JFVD nog uitstekend noemde. Momenteel ligt de bal bij Baudet om knopen door te hakken.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Ruzie binnen <em>Forum voor Democratie</em> leidt tot mogelijke breuk binnen partij (video) Extreem-rechtse uitlatingen binnen de jongerentak van Forum voor Democratie zorgen voor crisis binnen de top van de partij. Een groep prominente partijleden roept op tot een sanering van de jongerenorganisatie, terwijl leider Baudet het handelen van de JFVD nog uitstekend noemde. Momenteel ligt de bal bij Baudet om knopen door te hakken. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: jongerenpartij Forum voor Democratie zet 3 leden uit partij Bekijk deze video »
Politiek :
Ruzie binnen Forum voor Democratie leidt tot mogelijke breuk binnen partij (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruzie binnen Forum voor Democratie leidt tot mogelijke breuk binnen partij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier