Animal Rights gaat de strijd aan met gratis schoolmelk: "Schaamteloze propaganda!" (video)

Animal Rights gaat de strijd aan met gratis schoolmelk: "Schaamteloze propaganda!" (video)

Animal Rights gaat de strijd aan met gratis schoolmelk. De nieuwe campagne van FrieslandCampina waarbij zij gratis zuivel leveren aan scholen, is ‘schaamteloze propaganda’, aldus de dierenrechtenorganisatie. Melk van de koe is bedoelt voor kalfjes en het is eigenlijk ontzettend bizar dat wij als volwassen dit ook allemaal nog drinken. Hier moet dus een einde aan komen, aldus Animal Rights.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Animal Rights gaat de strijd aan met <em>gratis schoolmelk</em>: &quot;Schaamteloze propaganda!&quot; (video) Animal Rights gaat de strijd aan met gratis schoolmelk. De nieuwe campagne van FrieslandCampina waarbij zij gratis zuivel leveren aan scholen, is ‘schaamteloze propaganda’, aldus de dierenrechtenorganisatie. Melk van de koe is bedoelt voor kalfjes en het is eigenlijk ontzettend bizar dat wij als volwassen dit ook allemaal nog drinken. Hier moet dus een einde aan komen, aldus Animal Rights. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Discussie over abortuswet verhardt: "Ze riepen dat ik een moordenaar was" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Animal Rights gaat de strijd aan met gratis schoolmelk: "Schaamteloze propaganda!" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Animal Rights gaat de strijd aan met gratis schoolmelk: "Schaamteloze propaganda!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier