Klikbeet gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video)

Klikbeet gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video)

In het hilarische sketch-programma Klikbeet worden de heren van StukTV flink in de zeik genomen. Het programma doet namelijk een parodie, met StucTV on tour. Hierin gaan stucadoors het podium op en vertellen beroepsgerelateerde grapjes.

Bekijk de video hieronder.Klikbeet is elke zondag om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klikbeet</em> gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video) In het hilarische sketch-programma Klikbeet worden de heren van StukTV flink in de zeik genomen. Het programma doet namelijk een parodie, met StucTV on tour. Hierin gaan stucadoors het podium op en vertellen beroepsgerelateerde grapjes. Bekijk de video hieronder.Klikbeet is elke zondag om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond weer een nieuwe editie van Klikbeet, bekijk de promo Bekijk deze video »
Entertainment :
Klikbeet gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier