Donald Trump strijdt nog steeds voor presidentschap: "Alle ogen op Michigan" (video)

Donald Trump strijdt nog steeds voor presidentschap: "Alle ogen op Michigan" (video)

President Donald Trump heeft het afgelopen weekend de ultieme poging gedaan om de verkiezingsuitslag alsnog naar zijn hand te zetten. Door te schuiven met kiesmannen probeert de president aan de macht te blijven. De ogen zijn nu gericht op de staat Michigan nu één Republikeinse kiesman daar de doorslaggevende stem moet geven.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>Donald Trump</em> strijdt nog steeds voor presidentschap: &quot;Alle ogen op Michigan&quot; (video) President Donald Trump heeft het afgelopen weekend de ultieme poging gedaan om de verkiezingsuitslag alsnog naar zijn hand te zetten. Door te schuiven met kiesmannen probeert de president aan de macht te blijven. De ogen zijn nu gericht op de staat Michigan nu één Republikeinse kiesman daar de doorslaggevende stem moet geven. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Video: Zoon Donald Trump Junior ook besmet met coronavirus Bekijk deze video »
Politiek :
Donald Trump strijdt nog steeds voor presidentschap: "Alle ogen op Michigan" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump strijdt nog steeds voor presidentschap: "Alle ogen op Michigan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier