Dit gaat Joe Biden als president betekenen voor techbedrijven en banken (video)

Dit gaat Joe Biden als president betekenen voor techbedrijven en banken (video)

Binnenkort treedt Joe Biden aan als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Gaat hij grote en machtige bedrijven, zoals Google, Facebook en banken, hard aanpakken of gaat de rode loper uit? De verwachting is dat Biden weinig voor elkaar zal krijgen wat betreft een harde aanpak, gezien het gebrek aan meerderheid in de Senaat.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

Dit gaat <em>Joe Biden</em> als president betekenen voor techbedrijven en banken (video) Binnenkort treedt Joe Biden aan als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Gaat hij grote en machtige bedrijven, zoals Google, Facebook en banken, hard aanpakken of gaat de rode loper uit? De verwachting is dat Biden weinig voor elkaar zal krijgen wat betreft een harde aanpak, gezien het gebrek aan meerderheid in de Senaat. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit gaat Joe Biden als president betekenen voor techbedrijven en banken (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit gaat Joe Biden als president betekenen voor techbedrijven en banken (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier