Arnhem geterroriseerd door vuurwerk: "Er is brand maar brandweer komt niet" (video)

Arnhem geterroriseerd door vuurwerk: "Er is brand maar brandweer komt niet" (video)

In Arnhem wordt ontzettend veel vuurwerk afgestoken. De buurtbewoners zijn het spuugzat, aangezien de politie en de brandweer niet ingrijpen. Er wordt overal vuurwerk onveilig afgestoken en het wordt zelfs in brievenbussen gegooid. Volgens een buurtbewoner is er regelmatig brand, maar de brandweer weigert om te komen helpen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Arnhem <em>geterroriseerd door vuurwerk</em>: &quot;Er is brand maar brandweer komt niet&quot; (video) In Arnhem wordt ontzettend veel vuurwerk afgestoken. De buurtbewoners zijn het spuugzat, aangezien de politie en de brandweer niet ingrijpen. Er wordt overal vuurwerk onveilig afgestoken en het wordt zelfs in brievenbussen gegooid. Volgens een buurtbewoner is er regelmatig brand, maar de brandweer weigert om te komen helpen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: Kerst en oud en Nieuw kleinschalig vieren tegen verspreiding virus Bekijk deze video »
Nieuws :
Arnhem geterroriseerd door vuurwerk: "Er is brand maar brandweer komt niet" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arnhem geterroriseerd door vuurwerk: "Er is brand maar brandweer komt niet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier