Tijd voor MAX gemist? Jaap Smit over heldendag 2020

Tijd voor MAX gemist? Jaap Smit over heldendag 2020

Jaap Smit is de commissaris van de koning van Zuid-Holland maar ook de voorzitter van het Carnegie Helden Fonds. Hij is daarmee de bedenker van deze heldendag die sinds 2015 bestaat. Hij vond dit belangrijk om jaarlijks te doen omdat hij meer nadruk wilt leggen op de participatiesamenleving, waarbij we afhankelijk zijn van anderen.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Jaap Smit over heldendag 2020 Jaap Smit is de commissaris van de koning van Zuid-Holland maar ook de voorzitter van het Carnegie Helden Fonds. Hij is daarmee de bedenker van deze heldendag die sinds 2015 bestaat. Hij vond dit belangrijk om jaarlijks te doen omdat hij meer nadruk wilt leggen op de participatiesamenleving, waarbij we afhankelijk zijn van anderen. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Video: Gordon over kinderboek Sinterklaas en de vuurvliegjes Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Jaap Smit over heldendag 2020Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Jaap Smit over heldendag 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier