Tijd voor MAX gemist? Helden vertellen over reddingsactie uit brandende auto

Tijd voor MAX gemist? Helden vertellen over reddingsactie uit brandende auto

Johann, Jelle en Jouke kenden elkaar tot voor kort nog niet, maar op 18 augustus veranderde dat toen zij een man uit een brandende auto redde. Er was een auto van de weg gereden die flink begon te roken. De drie helden zagen dat er een bestuurder inzat die niet reageerde en hebben hem er zo snel mogelijk uitgehaald.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Helden vertellen over reddingsactie uit brandende auto Johann, Jelle en Jouke kenden elkaar tot voor kort nog niet, maar op 18 augustus veranderde dat toen zij een man uit een brandende auto redde. Er was een auto van de weg gereden die flink begon te roken. De drie helden zagen dat er een bestuurder inzat die niet reageerde en hebben hem er zo snel mogelijk uitgehaald. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Jaap Smit over heldendag 2020 Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Helden vertellen over reddingsactie uit brandende autoPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Helden vertellen over reddingsactie uit brandende auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier