Zien: Thierry Baudet kondigt aftreden aan als lijsttrekker van Forum voor Democratie

Zien: Thierry Baudet kondigt aftreden aan als lijsttrekker van Forum voor Democratie

Er heerst al dagen een donkere wolk boven de poltieke partij Forum voor Democratie. Er is ophef ontstaan over extreem-rechtse uitingen van FVD-jongeren, wat tot een conflict geleid heeft binnen de top. Naar aanleiding van de ontwikkelingen in de afgelopen dagen geeft partijleider Thierry Baudet een statement.

Hij wil zijn politieke verantwoordelijkheid nemen en trekt zich terug van de politieke verkiezingen. Dit betekent dat zijn plek binnen FvD als partijleider en lijsttrekker beschikbaar wordt, maar dat hij zijn plek in de Tweede Kamer zal behouden.

Bekijk de video van Forum voor Democratie hieronder.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> kondigt aftreden aan als lijsttrekker van Forum voor Democratie Er heerst al dagen een donkere wolk boven de poltieke partij Forum voor Democratie. Er is ophef ontstaan over extreem-rechtse uitingen van FVD-jongeren, wat tot een conflict geleid heeft binnen de top. Naar aanleiding van de ontwikkelingen in de afgelopen dagen geeft partijleider Thierry Baudet een statement. Hij wil zijn politieke verantwoordelijkheid nemen en trekt zich terug van de politieke verkiezingen. Dit betekent dat zijn plek binnen FvD als partijleider en lijsttrekker beschikbaar wordt, maar dat hij zijn plek in de Tweede Kamer zal behouden. Bekijk de video van Forum voor Democratie hieronder. Bekijk ook PowNews: "Is Thierry Baudet een extremist?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Thierry Baudet kondigt aftreden aan als lijsttrekker van Forum voor DemocratiePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet kondigt aftreden aan als lijsttrekker van Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier