Zien: Koning Willem-Alexander brengt bezoek aan Diergaarde Blijdorp

Zien: Koning Willem-Alexander brengt bezoek aan Diergaarde Blijdorp

Koning Willem-Alexander heeft maandagmiddag een werkbezoek gebracht aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het bezoek stond in het teken van de gevolgen van de corona-uitbraak voor onderzoeks- en fokprogramma’s. Diverse programma’s zijn sinds de uitbraak afgeschaald of (tijdelijk) stopgezet. Ook sprak de koning via een videoverbinding met onderzoekers en dierentuinbestuurders.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Koning Willem-Alexander</em> brengt bezoek aan Diergaarde Blijdorp Koning Willem-Alexander heeft maandagmiddag een werkbezoek gebracht aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het bezoek stond in het teken van de gevolgen van de corona-uitbraak voor onderzoeks- en fokprogramma’s. Diverse programma’s zijn sinds de uitbraak afgeschaald of (tijdelijk) stopgezet. Ook sprak de koning via een videoverbinding met onderzoekers en dierentuinbestuurders. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: Willem-Alexander sluit de slotaflevering van Zondag met Lubach af Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Koning Willem-Alexander brengt bezoek aan Diergaarde BlijdorpJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koning Willem-Alexander brengt bezoek aan Diergaarde Blijdorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier