Talkshow M gemist? Chris Aalberts: "Er was geen oplossing meer voor Baudet"

Talkshow M gemist? Chris Aalberts: "Er was geen oplossing meer voor Baudet"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Thierry Baudet kondigde vanavond via Twitter aan af te treden als partijleider van Forum voor Democratie. Chris Aalberts zegt dat dit de uitbarsting is waar we al maanden op zaten te wachten en dat er voor Thierry Baudet blijkbaar geen andere oplossing meer mogelijk was.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Chris Aalberts: &quot;Er was geen oplossing meer voor Baudet&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet kondigde vanavond via Twitter aan af te treden als partijleider van Forum voor Democratie. Chris Aalberts zegt dat dit de uitbarsting is waar we al maanden op zaten te wachten en dat er voor Thierry Baudet blijkbaar geen andere oplossing meer mogelijk was. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Chris Aalberts: "Er was geen oplossing meer voor Baudet"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Chris Aalberts: "Er was geen oplossing meer voor Baudet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier