Hans van Zetten stopt bij NOS: "Medeverantwoordelijk voor wangedrag turntrainers" (video)

Hans van Zetten stopt bij NOS: "Medeverantwoordelijk voor wangedrag turntrainers" (video)

Vanavond (23 november) is bekend gemaakt dat Hans van Zetten per direct stopt bij de NOS. Van Zetten heeft zich schuldig gemaakt aan het in stand houden van wangedrag van turntrainers. Dat blijkt uit een uitgebreid artikel in HELDEN. In RTL Boulevard hoor je de reactie van onder ander Barbara Barend.

Verwijtbaar gedrag
Volgens Barbara Barend is het vertrek van Van Zetten de enige juiste oplossing. "Het meest pijnlijke vind ik dat hij medeverantwoordelijk is voor de instandhouding van het wangedrag van turntrainers."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Hans van Zetten stopt bij <em>NOS</em>: &quot;Medeverantwoordelijk voor <em>wangedrag turntrainers</em>&quot; (video) Vanavond (23 november) is bekend gemaakt dat Hans van Zetten per direct stopt bij de NOS. Van Zetten heeft zich schuldig gemaakt aan het in stand houden van wangedrag van turntrainers. Dat blijkt uit een uitgebreid artikel in HELDEN. In RTL Boulevard hoor je de reactie van onder ander Barbara Barend. Verwijtbaar gedragVolgens Barbara Barend is het vertrek van Van Zetten de enige juiste oplossing. "Het meest pijnlijke vind ik dat hij medeverantwoordelijk is voor de instandhouding van het wangedrag van turntrainers." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook RTL Boulevard: Geen oudejaarsconference van Youp van 't Hek? Bekijk deze video » Aannemer Bob Sikkes is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video) Bekijk deze video » Melda moet Project Rembrandt verlaten: "Het is goed zo" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Hans van Zetten stopt bij NOS: "Medeverantwoordelijk voor wangedrag turntrainers" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hans van Zetten stopt bij NOS: "Medeverantwoordelijk voor wangedrag turntrainers" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier