RTL Boulevard: Geen oudejaarsconference van Youp van 't Hek?

RTL Boulevard: Geen oudejaarsconference van Youp van 't Hek?

Hoewel het ene na het andere vaccin ontwikkeld wordt, houdt corona ons voorlopig nog steeds in de greep. Door alle strenge publieksbeperkingen in de theaters weet Youp van 't Hek niet meer zeker of hij zijn oudejaarsconference wel wil laten uitzenden op televisie. Dit zorgt voor een hoop onzekerheid in tv-land, want wat is er straks dan wel te zien op oudejaarsavond?

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Geen oudejaarsconference van Youp van 't Hek? Hoewel het ene na het andere vaccin ontwikkeld wordt, houdt corona ons voorlopig nog steeds in de greep. Door alle strenge publieksbeperkingen in de theaters weet Youp van 't Hek niet meer zeker of hij zijn oudejaarsconference wel wil laten uitzenden op televisie. Dit zorgt voor een hoop onzekerheid in tv-land, want wat is er straks dan wel te zien op oudejaarsavond? Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Youp van 't Hek twijfelt over Oudejaarsconference op tv: "Bij 30 denk ik dat ik het niet doe" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Geen oudejaarsconference van Youp van 't Hek?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Geen oudejaarsconference van Youp van 't Hek? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier