Aannemer Bob Sikkes is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video)

Aannemer Bob Sikkes is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video)

Kopen Zonder Kijken heeft een uitstekend tweede seizoen. De kijkcijfers zijn succesvol en steeds weer weet het team van Martijn Krabbé te slagen in het vinden van een huis voor de deelnemers. Ook de gezichten van het woonprogramma zijn populair, en dan meet name Bob Sikkes. Hij wordt op social media veelvoudig 'hot' genoemd door vrouwen en mannen. Sikkes reageert in RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Aannemer <em>Bob Sikkes</em> is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video) Kopen Zonder Kijken heeft een uitstekend tweede seizoen. De kijkcijfers zijn succesvol en steeds weer weet het team van Martijn Krabbé te slagen in het vinden van een huis voor de deelnemers. Ook de gezichten van het woonprogramma zijn populair, en dan meet name Bob Sikkes. Hij wordt op social media veelvoudig 'hot' genoemd door vrouwen en mannen. Sikkes reageert in RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Kopen zonder Kijken: badkamer van voor de oorlog? (video) Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: "We willen weg uit Hotel Mama" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Aannemer Bob Sikkes is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aannemer Bob Sikkes is hot bij vrouwen én mannen: maken ze een kans? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier