100-jarige Corrie in Talkshow M: "In Gordon iemand met belangstelling gevonden" (video)

100-jarige Corrie in Talkshow M: "In Gordon iemand met belangstelling gevonden" (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Gordon is te gast bij Talkshow M, samen met de 100-jarige Corrie uit Den Helder. Ze kennen elkaar van het programma 100 Jaar Jong. Corrie zegt hoe blij ze is met het bezoek van Gordon: "Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die belangstelling heeft voor mij."

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

100-jarige Corrie in <em>Talkshow M</em>: &quot;In Gordon iemand met <em>belangstelling</em> gevonden&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Gordon is te gast bij Talkshow M, samen met de 100-jarige Corrie uit Den Helder. Ze kennen elkaar van het programma 100 Jaar Jong. Corrie zegt hoe blij ze is met het bezoek van Gordon: "Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die belangstelling heeft voor mij." Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
100-jarige Corrie in Talkshow M: "In Gordon iemand met belangstelling gevonden" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100-jarige Corrie in Talkshow M: "In Gordon iemand met belangstelling gevonden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier