Talkshow M: Gordon houdt niet van linkse zure mensen (video)

Talkshow M: Gordon houdt niet van linkse zure mensen (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

De 100-jarige Corrie is samen met Gordon te gast bij Talkshow M. Corrie begint net een verhaal over dat ze zo van lachen houdt en niet van chagrijnige, als Gordon haar onderbreekt met een grap over 'linkse zure' mensen. En dat met een tafel vol linkse gasten.

<em>Talkshow M</em>: Gordon houdt niet van <em>linkse zure</em> mensen (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. De 100-jarige Corrie is samen met Gordon te gast bij Talkshow M. Corrie begint net een verhaal over dat ze zo van lachen houdt en niet van chagrijnige, als Gordon haar onderbreekt met een grap over 'linkse zure' mensen. En dat met een tafel vol linkse gasten. 100 Jaar JongGordon was te gast om te praten over het nieuwe seizoen van zijn programma 100 Jaar Jong, waarin hij oude mensen opzoekt en met ze op stap gaat. Voor de gelegenheid had hij Corrie meegenomen naar Margriet van der Linden. Een mooi gesprek volgt. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Gordon houdt niet van linkse zure mensen (video)

100 Jaar Jong
Gordon was te gast om te praten over het nieuwe seizoen van zijn programma 100 Jaar Jong, waarin hij oude mensen opzoekt en met ze op stap gaat. Voor de gelegenheid had hij Corrie meegenomen naar Margriet van der Linden. Een mooi gesprek volgt.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Gordon houdt niet van linkse zure mensen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier