Talkshow M over toeslagenaffaire: wat wist Lodewijk Asscher? (video)

Talkshow M over toeslagenaffaire: wat wist Lodewijk Asscher? (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Een parlementaire onderzoekscommissie is deze week druk aan de slag met het verhoren van bewindspersonen die verantwoordelijk (kunnen) zijn voor de toeslagenaffaire. Vandaag waren onder andere Lodewijk Asscher en Eric Wiebes aan de beurt. In hoeverre zijn zij verantwoordelijk?

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> over toeslagenaffaire: wat wist Lodewijk Asscher? (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van maandag 23 november. Je kan ook de hele uitzending van 23 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Een parlementaire onderzoekscommissie is deze week druk aan de slag met het verhoren van bewindspersonen die verantwoordelijk (kunnen) zijn voor de toeslagenaffaire. Vandaag waren onder andere Lodewijk Asscher en Eric Wiebes aan de beurt. In hoeverre zijn zij verantwoordelijk? Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M over toeslagenaffaire: wat wist Lodewijk Asscher? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M over toeslagenaffaire: wat wist Lodewijk Asscher? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier