Gordon grapt met Fred in 100 Jaar Jong: "Net of u naar de hemel gaat" (vide)

Gordon grapt met Fred in 100 Jaar Jong: "Net of u naar de hemel gaat" (vide)

Gordon is in het programma 100 Jaar Jong op bezoek bij Fred. Samen lopen ze door zijn huis, en ze praten over het dagelijks leven en over het verleden. Over de jeugd, vriendinnetjes en sporten. Een bijzonder ontwapenend gesprek, waarbij Gordon natuurlijk de grappen en grollen niet schuwt.

Bekijk de video van 100 Jaar Jong hieronder:

Gordon grapt met Fred in <em>100 Jaar Jong</em>: &quot;Net of u naar de hemel gaat&quot; (vide) Gordon is in het programma 100 Jaar Jong op bezoek bij Fred. Samen lopen ze door zijn huis, en ze praten over het dagelijks leven en over het verleden. Over de jeugd, vriendinnetjes en sporten. Een bijzonder ontwapenend gesprek, waarbij Gordon natuurlijk de grappen en grollen niet schuwt. Bekijk de video van 100 Jaar Jong hieronder: Bekijk ook 100 Jaar Jong: Ingrid scharrelt nog volop rond het huis: "Altijd druk" (video) Bekijk deze video » 100-jarige Corrie in Talkshow M: "In Gordon iemand met belangstelling gevonden" (video) Bekijk deze video » Talkshow M: Gordon houdt niet van linkse zure mensen (video) Bekijk deze video »
TV :
Gordon grapt met Fred in 100 Jaar Jong: "Net of u naar de hemel gaat" (vide)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon grapt met Fred in 100 Jaar Jong: "Net of u naar de hemel gaat" (vide) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier