Johan Derksen in VI: "Jonge scheids moet altijd fluiten met geroutineerde VAR" (video)

Johan Derksen in VI: "Jonge scheids moet altijd fluiten met geroutineerde VAR" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

De aanstellingen van scheidsrechters zijn volgens Johan Derksen een probleem. Dat zegt hij in Veronica Inside. Gelukkig is Bas Nijhuis te gast om hierover mee te praten. Johan is duidelijk: "Een jonge scheids moet altijd fluiten met een geroutineerde VAR".

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Jonge scheids moet altijd fluiten met <em>geroutineerde VAR</em>&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv. De aanstellingen van scheidsrechters zijn volgens Johan Derksen een probleem. Dat zegt hij in Veronica Inside. Gelukkig is Bas Nijhuis te gast om hierover mee te praten. Johan is duidelijk: "Een jonge scheids moet altijd fluiten met een geroutineerde VAR". Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in VI: "Jonge scheids moet altijd fluiten met geroutineerde VAR" (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Jonge scheids moet altijd fluiten met geroutineerde VAR" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier