'Sinterklaas' wil niet naar Veronica Inside: zijn de heren niet lief geweest? (video)

'Sinterklaas' wil niet naar Veronica Inside: zijn de heren niet lief geweest? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft "een mail op poten" gestuurd naar 'Directeurtje': die heeft namelijk te kennen gegeven dat hij dit jaar niet in de huid van Sinterklaas wil kruipen. En daar zijn de heren van VI het natuurlijk niet mee eens.

'Sinterklaas' wil niet naar <em>Veronica Inside</em>: zijn de heren niet lief geweest? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft "een mail op poten" gestuurd naar 'Directeurtje': die heeft namelijk te kennen gegeven dat hij dit jaar niet in de huid van Sinterklaas wil kruipen. En daar zijn de heren van VI het natuurlijk niet mee eens. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
'Sinterklaas' wil niet naar Veronica Inside: zijn de heren niet lief geweest? (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 'Sinterklaas' wil niet naar Veronica Inside: zijn de heren niet lief geweest? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier