Johan Derksen: "Thierry Baudet heeft alles verknald voor FvD" (video)

Johan Derksen: "Thierry Baudet heeft alles verknald voor FvD" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Thierry Baudet stopt als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Dat maakte hij vanavond bekend via Twitter. Johan Derksen stond in een ver verleden nog wel eens met Baudet op een podium. Hij reageert in Veronica Inside.

<em>Johan Derksen</em>: &quot;Thierry Baudet heeft alles verknald voor FvD&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet stopt als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Dat maakte hij vanavond bekend via Twitter. Johan Derksen stond in een ver verleden nog wel eens met Baudet op een podium. Hij reageert in Veronica Inside. Partij afgebrokenDerksen zegt onder andere dat de stemmers van Forum wat hem betreft keurige rechtste mensen zijn, maar dat Baudet de partij heeft afgebroken na de verkiezingswinst van de Provinciale Staten: "Toen kraamde hij onzin uit." Verder zegt hij dat hij spijt heeft ooit te hebben gestemd op Forum Voor Democratie. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Partij afgebroken
Derksen zegt onder andere dat de stemmers van Forum wat hem betreft keurige rechtste mensen zijn, maar dat Baudet de partij heeft afgebroken na de verkiezingswinst van de Provinciale Staten: "Toen kraamde hij onzin uit." Verder zegt hij dat hij spijt heeft ooit te hebben gestemd op Forum Voor Democratie.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "Thierry Baudet heeft alles verknald voor FvD" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier