Alle hens aan dek gemist? Imanuelle Grives vertelt hoe familie reageerde op drugsgebruik

Alle hens aan dek gemist? Imanuelle Grives vertelt hoe familie reageerde op drugsgebruik

Actrice Imanuelle Grives heeft een heftige periode achter de rug. Ze werd opgepakt op het muziekfestival Tomorrowland met een flinke hoeveelheid drugs op zak, hing vervolgens een verhaal op dat ze zich voorbereidde op een rol en moest uiteindelijk erkennen dat ze zelf vaak drugs gebruikte. Hoe reageerde haar familie hierop? In Alle hens aan dek vertelt ze openhartig over deze pijnlijke ervaring.

Bekijk het fragment uit Alle hens aan dek hieronder.

Alle hens aan dek is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Alle hens aan dek</em> gemist? Imanuelle Grives vertelt hoe familie reageerde op drugsgebruik Actrice Imanuelle Grives heeft een heftige periode achter de rug. Ze werd opgepakt op het muziekfestival Tomorrowland met een flinke hoeveelheid drugs op zak, hing vervolgens een verhaal op dat ze zich voorbereidde op een rol en moest uiteindelijk erkennen dat ze zelf vaak drugs gebruikte. Hoe reageerde haar familie hierop? In Alle hens aan dek vertelt ze openhartig over deze pijnlijke ervaring. Bekijk het fragment uit Alle hens aan dek hieronder. Alle hens aan dek is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Alle Hens Aan Dek: Marco Kroon over heftige gebeurtenissen in Afganistan (video) Bekijk deze video » Alle hens aan dek gemist? Victor Reinier worstelt met zeeziekte Bekijk deze video »
TV :
Alle hens aan dek gemist? Imanuelle Grives vertelt hoe familie reageerde op drugsgebruikActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV