Johan Derksen schittert in kersttrui: "In Grolloo in de mode" (video)

Johan Derksen schittert in kersttrui: "In Grolloo in de mode" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen was tijdens een interview te zien in een kersttrui. En daar werd hij natuurlijk bij Veronica Inside mee geconfronteerd. Derksen verklaarde: "Zo'n trui is lekker warm in het bos. (...) Ik was vergeten dat die cameraploeg zou komen." Overigens had hij de trui van Jan Boskamp gekregen.

Johan Derksen schittert in <em>kersttrui</em>: &quot;In Grolloo in de mode&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen was tijdens een interview te zien in een kersttrui. En daar werd hij natuurlijk bij Veronica Inside mee geconfronteerd. Derksen verklaarde: "Zo'n trui is lekker warm in het bos. (...) Ik was vergeten dat die cameraploeg zou komen." Overigens had hij de trui van Jan Boskamp gekregen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen schittert in kersttrui: "In Grolloo in de mode" (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen schittert in kersttrui: "In Grolloo in de mode" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier