Op1: Joost Vullings over diepe crisis en vertrek Thierry Baudet bij FvD (video)

Op1: Joost Vullings over diepe crisis en vertrek Thierry Baudet bij FvD (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Joost Vullings over <em>diepe crisis</em> en vertrek Thierry Baudet bij FvD (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet is opgestapt als partijleider van Forum voor Democratie. Dat maakte hij vanavond bekend via Twitter. Joost Vullings geeft bij Op1 duiding bij de video. Hij vindt het vreemd dat Baudet verantwoordelijkheid neemt, maar dat in zijn bewoordingen niet doet. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Joost Vullings over diepe crisis en vertrek Thierry Baudet bij FvD (video)

Thierry Baudet is opgestapt als partijleider van Forum voor Democratie. Dat maakte hij vanavond bekend via Twitter. Joost Vullings geeft bij Op1 duiding bij de video. Hij vindt het vreemd dat Baudet verantwoordelijkheid neemt, maar dat in zijn bewoordingen niet doet.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Joost Vullings over diepe crisis en vertrek Thierry Baudet bij FvD (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier