Beau: komt het nog goed met FvD? Verslaggever ter plaatse in Tiel (video)

Beau: komt het nog goed met FvD? Verslaggever ter plaatse in Tiel (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Het rommelt al langer bij Forum voor Democratie, maar de spanning bereikte vanavond een hoogtepunt: partijleider Thierry Baudet stapt op. Dat maakte hij bekend via Twitter. In Tiel is een spoedvergadering gaande over de toekomst van de partij. Floor Bremer is live ter plaatse en vertelt erover bij Beau.

<em>Beau</em>: komt het nog goed met <em>FvD</em>? Verslaggever ter plaatse in Tiel (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Het rommelt al langer bij Forum voor Democratie, maar de spanning bereikte vanavond een hoogtepunt: partijleider Thierry Baudet stapt op. Dat maakte hij bekend via Twitter. In Tiel is een spoedvergadering gaande over de toekomst van de partij. Floor Bremer is live ter plaatse en vertelt erover bij Beau. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: komt het nog goed met FvD? Verslaggever ter plaatse in Tiel (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: komt het nog goed met FvD? Verslaggever ter plaatse in Tiel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier