Breaking news bij Beau: Freek Jansen toch niet weg bij FvD (video)

Breaking news bij Beau: Freek Jansen toch niet weg bij FvD (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Verslaggever Floor Bremer is aanwezig bij het crisisberaad van Forum voor Democratie in Tiel en ze komt met breaking news. Nadat Thierry Baudet vanavond bekend maakte te stoppen als lijsttrekker van Forum, maakte Freek Jansen, voorzitter van de jongerenafdeling, ook bekend het veld te ruimen. Maar nu blijkt dat hij toch blijft. Hoe zit dat?

<em>Breaking news</em> bij <em>Beau</em>: Freek Jansen toch niet weg bij FvD (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Verslaggever Floor Bremer is aanwezig bij het crisisberaad van Forum voor Democratie in Tiel en ze komt met breaking news. Nadat Thierry Baudet vanavond bekend maakte te stoppen als lijsttrekker van Forum, maakte Freek Jansen, voorzitter van de jongerenafdeling, ook bekend het veld te ruimen. Maar nu blijkt dat hij toch blijft. Hoe zit dat? Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Breaking news bij Beau: Freek Jansen toch niet weg bij FvD (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Breaking news bij Beau: Freek Jansen toch niet weg bij FvD (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier