Beau gemist? Douwe Bob kreeg corona-boete van 1000 euro (video)

Beau gemist? Douwe Bob kreeg corona-boete van 1000 euro (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Douwe Bob heeft een illegaal optreden gegeven op Terschelling afgelopen zomer. Dat mocht niet, en daarom kreeg Douwe vandaag te horen dat hij een boete moet betalen van 1000 euro. Hij geeft tekst en uitleg bij Beau, waar hij te gast is om zijn nieuwe single te promoten.

<em>Beau</em> gemist? Douwe Bob kreeg <em>corona-boete</em> van 1000 euro (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob heeft een illegaal optreden gegeven op Terschelling afgelopen zomer. Dat mocht niet, en daarom kreeg Douwe vandaag te horen dat hij een boete moet betalen van 1000 euro. Hij geeft tekst en uitleg bij Beau, waar hij te gast is om zijn nieuwe single te promoten. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Douwe Bob kreeg corona-boete van 1000 euro (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Douwe Bob kreeg corona-boete van 1000 euro (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier