VI: René van der Gijp maakt flauw grapje over drugsverleden Wim Kieft (video)

VI: René van der Gijp maakt flauw grapje over drugsverleden Wim Kieft (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Bij Veronica Inside gaat het over de 'lijntjes' van de scheidsrechters in Zeist. Oftewel: wanneer is iets buitenspel en wanneer niet. Een serieus onderwerp, totdat René van der Gijp het niet kan laten om een grapje te maken over Wim Kieft.

<em>VI</em>: René van der Gijp maakt flauw grapje over <em>drugsverleden</em> Wim Kieft (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Bij Veronica Inside gaat het over de 'lijntjes' van de scheidsrechters in Zeist. Oftewel: wanneer is iets buitenspel en wanneer niet. Een serieus onderwerp, totdat René van der Gijp het niet kan laten om een grapje te maken over Wim Kieft. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
VI: René van der Gijp maakt flauw grapje over drugsverleden Wim Kieft (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VI: René van der Gijp maakt flauw grapje over drugsverleden Wim Kieft (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier