Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video)

Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

Jan Boskamp kan niet aanwezig zijn bij Veronica Inside vanwege ziekte. Toch wordt er aan hem gedacht. De supporters van Feyenoord starten een speciale spandoek-actie voor het goede doel, en ze hebben een mooie tekst bedacht voor Boskamp.

<em>Bijzonder eerbetoon</em> voor zieke Jan Boskamp in <em>Veronica Inside</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp kan niet aanwezig zijn bij Veronica Inside vanwege ziekte. Toch wordt er aan hem gedacht. De supporters van Feyenoord starten een speciale spandoek-actie voor het goede doel, en ze hebben een mooie tekst bedacht voor Boskamp. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier