Docu In His Image gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu In His Image gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu In His Image gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire In His Image te zien op NPO 2. Hierin volgt filmmaker Tami Ravid ouders die een kleinkind van hun overleden zoon wensen. SpermaHet gaat over mannen die stierven tijdens hun militaire dienst in Israël. Bij gebrek aan wetgeving staat het Israëlische leger families toe om sperma uit het lichaam van hun overleden zoons te halen en dit te gebruiken voor het creëren van nakomelingen. Soms tegen de wil van de weduwe. MaakbaarheidIn His Image roept ongemakkelijke vragen op, over de maakbaarheid van het leven, de rol van ouders en de wetgever, maar bovenal is het een film over rouw, verlies en liefde. Video: André van Duin mist zijn grote liefde Martin nog altijd Bekijk deze video » Zien: Dinand Woesthoff was nog verliefd op Guusje Nederhorst bij ontmoeting met Lucy Bekijk deze video » Op1 gemist? Joost Prinsen verloor afgelopen jaar zijn vrouw (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire In His Image te zien op NPO 2. Hierin volgt filmmaker Tami Ravid ouders die een kleinkind van hun overleden zoon wensen.

Sperma
Het gaat over mannen die stierven tijdens hun militaire dienst in Israël. Bij gebrek aan wetgeving staat het Israëlische leger families toe om sperma uit het lichaam van hun overleden zoons te halen en dit te gebruiken voor het creëren van nakomelingen. Soms tegen de wil van de weduwe.

Maakbaarheid
In His Image roept ongemakkelijke vragen op, over de maakbaarheid van het leven, de rol van ouders en de wetgever, maar bovenal is het een film over rouw, verlies en liefde.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu In His Image gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier