Down the Road aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Down the Road aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het Vlaamse programma Down the Road is terug met een nieuw seizoen, waarin de groep van het eerste seizoen opnieuw op reis gaat. De afleveringen zijn wekelijks twee dagen na de première op de Belgische televisie te zien op NPO 3, elke dinsdag om 21:15 uur. KouDieter Coppens gaat met zijn zes reisgenoten voor hun grootste avontuur tot nu toe: naar Fins Lapland. Daar trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer. GezelschapDe reis is niet enkel een spannend avontuur, want in de kou genieten ze nog extra van elkaars gezelschap en warmte. Het is bovendien een reüniereis en dus de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen en te horen hoe ieders leven sinds de eerste reis veranderd is. Down the Road: Maarten ploetert door de modder: "Modderkak!" Bekijk deze video » Down The Road: Dieter emotioneel bij afscheid: ‘Ik ga jullie missen jongens’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het Vlaamse programma Down the Road is terug met een nieuw seizoen, waarin de groep van het eerste seizoen opnieuw op reis gaat. De afleveringen zijn wekelijks twee dagen na de première op de Belgische televisie te zien op NPO 3, elke dinsdag om 21:15 uur.

Kou
Dieter Coppens gaat met zijn zes reisgenoten voor hun grootste avontuur tot nu toe: naar Fins Lapland. Daar trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer.

Gezelschap
De reis is niet enkel een spannend avontuur, want in de kou genieten ze nog extra van elkaars gezelschap en warmte. Het is bovendien een reüniereis en dus de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen en te horen hoe ieders leven sinds de eerste reis veranderd is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Down the Road

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Down the Road aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier