Beau gemist? Douwe Bob treedt op met nieuwe single 'Hold On'

Beau gemist? Douwe Bob treedt op met nieuwe single 'Hold On'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Douwe Bob treedt op met nieuwe single 'Hold On' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Singer/songwriter Douwe Bob was maandagavond te gast in Beau, uiteraard ook om op te treden. Hij bracht live in de studio zijn nieuwe single 'Hold On' ten gehore. Hiermee hoopt hij ouders van gepeste kinderen een hart onder de riem te steken. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Douwe Bob treedt op met nieuwe single 'Hold On'

Singer/songwriter Douwe Bob was maandagavond te gast in Beau, uiteraard ook om op te treden. Hij bracht live in de studio zijn nieuwe single 'Hold On' ten gehore. Hiermee hoopt hij ouders van gepeste kinderen een hart onder de riem te steken.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Douwe Bob treedt op met nieuwe single 'Hold On' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier