Beau van Erven Dorens organiseert cabaret-quiz over Camaretten Festival met gasten

Beau van Erven Dorens organiseert cabaret-quiz over Camaretten Festival met gasten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> organiseert cabaret-quiz over Camaretten Festival met gasten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Het Cameretten Festival voor Nederlands cabaret wordt al sinds 1966 onafgebroken georganiseerd, maar dit jaar komt er voor het eerst geen nieuwe winnaar vanwege het coronavirus. Daarom organiseert Beau van Erven Dorens een quizje in zijn talkshow met Marc-Marie Huijbregts, Martine Sandifort en Patrick Stoof. Hoeveel weten zij over de geschiedenis van het festival? Zelfs Frits Wester breekt in. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau van Erven Dorens organiseert cabaret-quiz over Camaretten Festival met gasten

Het Cameretten Festival voor Nederlands cabaret wordt al sinds 1966 onafgebroken georganiseerd, maar dit jaar komt er voor het eerst geen nieuwe winnaar vanwege het coronavirus. Daarom organiseert Beau van Erven Dorens een quizje in zijn talkshow met Marc-Marie Huijbregts, Martine Sandifort en Patrick Stoof. Hoeveel weten zij over de geschiedenis van het festival? Zelfs Frits Wester breekt in.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens organiseert cabaret-quiz over Camaretten Festival met gasten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier