Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen"

Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen"

Gisteravond (23 november) ging er een schok door politiek Nederland: Thierry Baudet kondigde aan af te treden als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Politiek verslaggever Frits Wester pakte hem ongenadig hard aan in Beau: "Hij heeft met zijn ego de boel opgeblazen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Thierry Baudet</em> hard aangepakt in <em>Beau</em>: &quot;Heeft met zijn ego de boel opgeblazen&quot; Gisteravond (23 november) ging er een schok door politiek Nederland: Thierry Baudet kondigde aan af te treden als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Politiek verslaggever Frits Wester pakte hem ongenadig hard aan in Beau: "Hij heeft met zijn ego de boel opgeblazen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Einde verhaalVolgens Wester is het nu einde verhaal voor Forum voor Democratie. De partij leek zich te profileren als een keurig alternatief voor de PVV aan de rechterkant van de VVD, maar dat imago is de afgelopen tijd te grabbel gegooid - onder meer door zich in te laten met "virusgekkies". Wouter de Winther denkt dat er best een klein deel overblijft dat nog een aantal kiezers op de been kan brengen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen"

Einde verhaal
Volgens Wester is het nu einde verhaal voor Forum voor Democratie. De partij leek zich te profileren als een keurig alternatief voor de PVV aan de rechterkant van de VVD, maar dat imago is de afgelopen tijd te grabbel gegooid - onder meer door zich in te laten met "virusgekkies". Wouter de Winther denkt dat er best een klein deel overblijft dat nog een aantal kiezers op de been kan brengen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier