Beau: Frits Wester en Wouter de Winther over chaos bij Forum voor Democratie

Beau: Frits Wester en Wouter de Winther over chaos bij Forum voor Democratie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Frits Wester en Wouter de Winther over chaos bij <em>Forum voor Democratie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Forum voor Democratie staat op zijn kop nu Thierry Baudet maandagavond aankondigde zijn plek op de kieslijst beschikbaar te stellen en zich terug te trekken als lijsttrekker van zijn partij. Hoe heeft het zo mis kunnen gaan binnen FvD? Politiek verslaggevers Wouter de Winther en Frits Wester zaten aan tafel bij Beau om de chaos te duiden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Frits Wester en Wouter de Winther over chaos bij Forum voor Democratie

Forum voor Democratie staat op zijn kop nu Thierry Baudet maandagavond aankondigde zijn plek op de kieslijst beschikbaar te stellen en zich terug te trekken als lijsttrekker van zijn partij. Hoe heeft het zo mis kunnen gaan binnen FvD? Politiek verslaggevers Wouter de Winther en Frits Wester zaten aan tafel bij Beau om de chaos te duiden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: Frits Wester en Wouter de Winther over chaos bij Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier