Goedemorgen Nederland: geen landelijk verbod op carbidschieten, BOA Bond teleurgesteld

Goedemorgen Nederland: geen landelijk verbod op carbidschieten, BOA Bond teleurgesteld

De kogel is door de kerk: er komt geen landelijk verbod op carbidschieten. Het leidt tot vreugde in veel buitengebieden in de oostelijke helft van Nederland, waar het een echte traditie is. De Nederlandse BOA Bond is echter teleurgesteld; zij verwachten dat de zorg alsnog belast wordt met vuurwerkslachtoffers als gevolg van het carbidschieten.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: geen landelijk verbod op carbidschieten, BOA Bond teleurgesteld De kogel is door de kerk: er komt geen landelijk verbod op carbidschieten. Het leidt tot vreugde in veel buitengebieden in de oostelijke helft van Nederland, waar het een echte traditie is. De Nederlandse BOA Bond is echter teleurgesteld; zij verwachten dat de zorg alsnog belast wordt met vuurwerkslachtoffers als gevolg van het carbidschieten. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau leert carbidschieten na vuurwerkverbod: 'Don’t try this at home' Bekijk deze video » Video: carbidschieten steeds populairder, dreigt er een verbod? Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: geen landelijk verbod op carbidschieten, BOA Bond teleurgesteldCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: geen landelijk verbod op carbidschieten, BOA Bond teleurgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier