Beau gemist? Cultheld Hamza Karaman verdrietig na ruimen van kippen

Beau gemist? Cultheld Hamza Karaman verdrietig na ruimen van kippen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Cultheld Hamza Karaman verdrietig na ruimen van kippen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 23 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 23 november terugkijken bij Gids.tv. Een grote klap voor cultheld Hamza Karaman: na twintig jaar moeten de kippen in Rotterdam worden geruimd, die door de Fransen in 2000 werden gebracht. Voetbalsupporters lieten de beesten destijds rond De Kuip los tijdens het EK, en ze kregen zo'n 150 kuikens. Garagehouder Hamza ontfermde zich met liefde over de dieren, maar nu zijn ze pardoes bij hem weggehaald. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Cultheld Hamza Karaman verdrietig na ruimen van kippen

Een grote klap voor cultheld Hamza Karaman: na twintig jaar moeten de kippen in Rotterdam worden geruimd, die door de Fransen in 2000 werden gebracht. Voetbalsupporters lieten de beesten destijds rond De Kuip los tijdens het EK, en ze kregen zo'n 150 kuikens. Garagehouder Hamza ontfermde zich met liefde over de dieren, maar nu zijn ze pardoes bij hem weggehaald.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Cultheld Hamza Karaman verdrietig na ruimen van kippen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier