Video: wie volgt Thierry Baudet op als lijsttrekker van Forum voor Democratie?

Video: wie volgt Thierry Baudet op als lijsttrekker van Forum voor Democratie?

In de ochtendshow van het AD werd uitgebreid gesproken over het vertrek van Thierry Baudet als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Politiek verslaggever Tobias den Hartog omschrijft Baudet als "het uithangbordje van die partij", maar nu moet er toch echt een opvolger komen. De grote vraag is natuurlijk: wie moet dat worden? Theo Hiddema wil het in ieder geval niet doen.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: wie volgt <em>Thierry Baudet</em> op als lijsttrekker van Forum voor Democratie? In de ochtendshow van het AD werd uitgebreid gesproken over het vertrek van Thierry Baudet als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Politiek verslaggever Tobias den Hartog omschrijft Baudet als "het uithangbordje van die partij", maar nu moet er toch echt een opvolger komen. De grote vraag is natuurlijk: wie moet dat worden? Theo Hiddema wil het in ieder geval niet doen. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen" Bekijk deze video » Eva Vlaardingerbroek over vertrek Thierry Baudet: "Het was een moeilijke dag" Bekijk deze video » Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Video: wie volgt Thierry Baudet op als lijsttrekker van Forum voor Democratie?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: wie volgt Thierry Baudet op als lijsttrekker van Forum voor Democratie? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier