Actrice Corrie van Gorp (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière

Actrice Corrie van Gorp (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière

Op maandag 23 november heeft de familie van actrice, zangeres en comédienne Corrie van Gorp bekendgemaakt dat ze zondag (22 november) op 78-jarige leeftijd is overleden in haar slaap. Ze werd in de jaren zeventig bekend door haar optredens met onder anderen Wim Sonneveld en André van Duin.

Tekst gaat verder onder video.

Actrice <em>Corrie van Gorp</em> (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière Op maandag 23 november heeft de familie van actrice, zangeres en comédienne Corrie van Gorp bekendgemaakt dat ze zondag (22 november) op 78-jarige leeftijd is overleden in haar slaap. Ze werd in de jaren zeventig bekend door haar optredens met onder anderen Wim Sonneveld en André van Duin. Tekst gaat verder onder video. Meneer en mevrouw De BokHet bekendste personage dat Van Gorp in haar carrière vertolkte, is waarschijnlijk mevrouw De Bok. Samen met André van Duin, die de rol van meneer De Bok voor zijn rekening nam, zorgden ze jarenlang voor hilarische taferelen op de Nederlandse televisie. Als zangeres scoorde Van Gorp grote hits met onder meer 'Zo slank zijn als je dochter', 'Alie van de wegenwacht' en 'Ik ben tamboer'. Bekijk de reportage van het NOS Journaal over Corrie van Gorp hierboven. Bekijk ook Holland's Got Talent: Hilarische imitatie van André van Duin (audities) Bekijk deze video » André van Duin brandt lampion voor geliefde Martin Elferink: "Eerste kerst zonder hem" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Actrice Corrie van Gorp (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière

Meneer en mevrouw De Bok
Het bekendste personage dat Van Gorp in haar carrière vertolkte, is waarschijnlijk mevrouw De Bok. Samen met André van Duin, die de rol van meneer De Bok voor zijn rekening nam, zorgden ze jarenlang voor hilarische taferelen op de Nederlandse televisie. Als zangeres scoorde Van Gorp grote hits met onder meer 'Zo slank zijn als je dochter', 'Alie van de wegenwacht' en 'Ik ben tamboer'.

Bekijk de reportage van het NOS Journaal over Corrie van Gorp hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actrice Corrie van Gorp (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier