Eva Vlaardingerbroek over vertrek Thierry Baudet: "Het was een moeilijke dag"

Eva Vlaardingerbroek over vertrek Thierry Baudet: "Het was een moeilijke dag"

Maandagavond (23 november) kondigde Thierry Baudet aan zijn plek op de kieslijst van Forum voor Democratie beschikbaar te stellen en zich terug te trekken als lijsttrekker. Enkele prominente partijgenoten, onder wie Eva Vlaardingerbroek, hebben inmiddels gereageerd: "Het was een moeilijke dag."

Tekst gaat verder onder video.

Eva Vlaardingerbroek over vertrek <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Het was een moeilijke dag&quot; Maandagavond (23 november) kondigde Thierry Baudet aan zijn plek op de kieslijst van Forum voor Democratie beschikbaar te stellen en zich terug te trekken als lijsttrekker. Enkele prominente partijgenoten, onder wie Eva Vlaardingerbroek, hebben inmiddels gereageerd: "Het was een moeilijke dag." Tekst gaat verder onder video. DapperLennart van der Linden, de vicevoorzitter van het partijbestuur van Forum voor Democratie, noemt het besluit van Baudet "dapper". Zijn beslissing volgde op de ophef die is ontstaan rond de partij, en dan met name de jongerentak. Daar doen extreme ideeën over nazisme en antisemitisme de ronde. Baudet wilde eerst een intern onderzoek instellen, maar andere partijgenoten eisten het vertrek van de dissidenten binnen de partij. Bekijk de reactie van de partijgenoten van Thierry Baudet hierboven. Bekijk ook Johan Derksen: "Thierry Baudet heeft alles verknald voor FvD" (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen" Bekijk deze video » Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Eva Vlaardingerbroek over vertrek Thierry Baudet: "Het was een moeilijke dag"

Dapper
Lennart van der Linden, de vicevoorzitter van het partijbestuur van Forum voor Democratie, noemt het besluit van Baudet "dapper". Zijn beslissing volgde op de ophef die is ontstaan rond de partij, en dan met name de jongerentak. Daar doen extreme ideeën over nazisme en antisemitisme de ronde. Baudet wilde eerst een intern onderzoek instellen, maar andere partijgenoten eisten het vertrek van de dissidenten binnen de partij.

Bekijk de reactie van de partijgenoten van Thierry Baudet hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Vlaardingerbroek over vertrek Thierry Baudet: "Het was een moeilijke dag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier