Goedemorgen Nederland: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe Biden

Goedemorgen Nederland: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe Biden

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een belangrijke stap gezet. Hij is inmiddels akkoord gegaan met de machtsoverdracht naar Joe Biden, wat inhoudt dat president-elect Biden aanwezig mag zijn bij briefingen en geïnformeerd mag worden over de stand van zaken in de Amerikaanse politiek. Het wil nog niet zeggen dat Trump zijn verlies aanvaardt; hij blijft stug doorgaan met het voeren van rechtszaken over de verkiezingsuitslag.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe Biden De Amerikaanse president Donald Trump heeft een belangrijke stap gezet. Hij is inmiddels akkoord gegaan met de machtsoverdracht naar Joe Biden, wat inhoudt dat president-elect Biden aanwezig mag zijn bij briefingen en geïnformeerd mag worden over de stand van zaken in de Amerikaanse politiek. Het wil nog niet zeggen dat Trump zijn verlies aanvaardt; hij blijft stug doorgaan met het voeren van rechtszaken over de verkiezingsuitslag. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Barack Obama roast Donald Trump in interview met Jimmy Kimmel Bekijk deze video » Donald Trump strijdt nog steeds voor presidentschap: "Alle ogen op Michigan" (video) Bekijk deze video » Donald Trump blijft machtsoverdracht blokkeren: hoe nu verder? (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Goedemorgen Nederland: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe BidenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Donald Trump akkoord met machtsoverdracht Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier