Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video)

Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video)

In de ochtendshow van Wilfred Genee werd ook teruggeblikt op het besluit van Thierry Baudet om zich terug te trekken als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Dennis Schouten ging zelfs op bezoek bij de politicus. Hij stuit echter op de buurvrouw: "Dat kan nu niet. Die is nu niet bereikbaar."

Tekst gaat verder onder video.

Dennis Schouten uit huis <em>Thierry Baudet</em> weggestuurd: &quot;Dat kan nu niet&quot; (video) In de ochtendshow van Wilfred Genee werd ook teruggeblikt op het besluit van Thierry Baudet om zich terug te trekken als lijsttrekker van Forum voor Democratie. Dennis Schouten ging zelfs op bezoek bij de politicus. Hij stuit echter op de buurvrouw: "Dat kan nu niet. Die is nu niet bereikbaar." Tekst gaat verder onder video. Rare vogelHoewel Genee en Niels van Baarlen van mening zijn dat Baudet de politiek kleur gaf, vindt Rick Romijn het maar "een rare vogel". Toch vraagt Genee zich af of Baudet deze beslissing écht heeft genomen of dat het een impulsieve actie was. De presentator heeft de FvD-leider zelfs een appje gestuurd met deze vraag. Nadat Schouten heeft aangebeld bij Baudet, ontstaat er een bijzonder tafereel: hij wordt meteen binnengelaten, maar vervolgens snel weer weggestuurd. Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Johan Derksen: "Thierry Baudet heeft alles verknald voor FvD" (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rare vogel
Hoewel Genee en Niels van Baarlen van mening zijn dat Baudet de politiek kleur gaf, vindt Rick Romijn het maar "een rare vogel". Toch vraagt Genee zich af of Baudet deze beslissing écht heeft genomen of dat het een impulsieve actie was. De presentator heeft de FvD-leider zelfs een appje gestuurd met deze vraag. Nadat Schouten heeft aangebeld bij Baudet, ontstaat er een bijzonder tafereel: hij wordt meteen binnengelaten, maar vervolgens snel weer weggestuurd.

Bekijk het fragment uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV