Koffietijd herdenkt Corrie van Gorp: "We deden het allemaal na op school"

Koffietijd herdenkt Corrie van Gorp: "We deden het allemaal na op school"

Zondag (22 november) overleed de bekende actrice, zangeres en comédienne Corrie van Gorp op 78-jarige leeftijd in haar slaap. In Koffietijd halen presentatrices Quinty Trustfull en Pernille La Lau herinneringen op aan het tv-icoon. "We deden mevrouw De Bok allemaal na op school."

Tekst gaat verder onder video.

<em>Koffietijd</em> herdenkt Corrie van Gorp: &quot;We deden het allemaal na op school&quot; Zondag (22 november) overleed de bekende actrice, zangeres en comédienne Corrie van Gorp op 78-jarige leeftijd in haar slaap. In Koffietijd halen presentatrices Quinty Trustfull en Pernille La Lau herinneringen op aan het tv-icoon. "We deden mevrouw De Bok allemaal na op school." Tekst gaat verder onder video. JeugdherinneringenTrustfull vertelt dat ze heel veel mooie jeugdherinneringen heeft aan Van Gorp, die veel iconische sketches heeft gemaakt met André van Duin. "Wat wás dat leuke televisie," aldus de presentatrice. La Lau vertelt een anekdote over haar jeugd in Abcoude - waar Van Gorp ook woonde. Samen met een paar vriendinnetjes heeft ze een keer aangeklopt bij haar huis. "Ze was zó lief! Zo'n warme vrouw, het was fantastisch." Bekijk het fragment uit Koffietijd hierboven. Bekijk ook André van Duin brandt lampion voor geliefde Martin Elferink: "Eerste kerst zonder hem" (video) Bekijk deze video » Actrice Corrie van Gorp (78) overleden, bekijk hoogtepunten uit haar carrière Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd herdenkt Corrie van Gorp: "We deden het allemaal na op school"

Jeugdherinneringen
Trustfull vertelt dat ze heel veel mooie jeugdherinneringen heeft aan Van Gorp, die veel iconische sketches heeft gemaakt met André van Duin. "Wat wás dat leuke televisie," aldus de presentatrice. La Lau vertelt een anekdote over haar jeugd in Abcoude - waar Van Gorp ook woonde. Samen met een paar vriendinnetjes heeft ze een keer aangeklopt bij haar huis. "Ze was zó lief! Zo'n warme vrouw, het was fantastisch."

Bekijk het fragment uit Koffietijd hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd herdenkt Corrie van Gorp: "We deden het allemaal na op school" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV