Lang leve de liefde: charme-offensief Niels pakt verkeerd uit

Lang leve de liefde: charme-offensief Niels pakt verkeerd uit

Niels en Marjolein zitten samen al enkele dagen in het huis van Lang leve de liefde. Om hun avontuur luister bij te zetten bedenkt Niels een charme-offensief, inclusief rozenblaadjes op de grond en een bosje bloemen. Hij probeert Marjolein hiermee te verleiden tot een nachtje in hetzelfde bed, maar dit pakt verkeerd uit. Marjolein wil dit nog niet.

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: charme-offensief Niels pakt verkeerd uit Niels en Marjolein zitten samen al enkele dagen in het huis van Lang leve de liefde. Om hun avontuur luister bij te zetten bedenkt Niels een charme-offensief, inclusief rozenblaadjes op de grond en een bosje bloemen. Hij probeert Marjolein hiermee te verleiden tot een nachtje in hetzelfde bed, maar dit pakt verkeerd uit. Marjolein wil dit nog niet. Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Louis reageert liefdevol als Susan vertelt dat ze transgender is Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: waar leiden deze oesters naar? (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zitten Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de liefde: charme-offensief Niels pakt verkeerd uitCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: charme-offensief Niels pakt verkeerd uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier