Lang leve de liefde: Lennart probeert Kim een ongemakkelijke knuffel te geven

Lang leve de liefde: Lennart probeert Kim een ongemakkelijke knuffel te geven

Tussen Lennart en Kim lijkt het in Lang leve de liefde niet helemaal te vlotten. Lennart probeert van alles om het vuurtje aan te wakkeren, maar niets lijkt te helpen. Een handmassage kan op weinig respons rekenen en dus probeert hij haar maar een knuffel te geven. Maar ook die verloopt een beetje ongemakkelijk. Wordt dit nog wat?

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Lennart probeert Kim een ongemakkelijke knuffel te geven Tussen Lennart en Kim lijkt het in Lang leve de liefde niet helemaal te vlotten. Lennart probeert van alles om het vuurtje aan te wakkeren, maar niets lijkt te helpen. Een handmassage kan op weinig respons rekenen en dus probeert hij haar maar een knuffel te geven. Maar ook die verloopt een beetje ongemakkelijk. Wordt dit nog wat? Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: waar leiden deze oesters naar? (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Kim wil veel kinderen, maar Lennart ziet dat niet zitten Bekijk deze video »
TV :
Lang leve de liefde: Lennart probeert Kim een ongemakkelijke knuffel te gevenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde: Lennart probeert Kim een ongemakkelijke knuffel te geven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier