Video: Alberto Stegeman en Natacha Harlequin botsen over aanpak pedofielen

Video: Alberto Stegeman en Natacha Harlequin botsen over aanpak pedofielen

Presentator Alberto Stegeman en advocate Natacha Harlequin zaten maandagavond niet enorm op één lijn wat betreft de aanpak van pedofielen, die zo nu en dan op tv 'ge-out' worden. Die laatste is daar niet blij mee: "Het zijn vaak mensen met een ziektebeeld of geestelijke beperking die niet inzien dat ze hulp nodig hebben."

'Taak van politie'
Stegeman, die een pedofiel confronteerde in zijn programma Undercover in Nederland, reageert: "Wat is er mis mee om deze man bij de politie en bij instanties te brengen?" Harlequin is van mening dat daar niets mis mee is maar dat dat de taak van de politie is en niet van een journalist. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: Alberto Stegeman en Natacha Harlequin botsen over aanpak <em>pedofielen</em> Presentator Alberto Stegeman en advocate Natacha Harlequin zaten maandagavond niet enorm op één lijn wat betreft de aanpak van pedofielen, die zo nu en dan op tv 'ge-out' worden. Die laatste is daar niet blij mee: "Het zijn vaak mensen met een ziektebeeld of geestelijke beperking die niet inzien dat ze hulp nodig hebben." 'Taak van politie'Stegeman, die een pedofiel confronteerde in zijn programma Undercover in Nederland, reageert: "Wat is er mis mee om deze man bij de politie en bij instanties te brengen?" Harlequin is van mening dat daar niets mis mee is maar dat dat de taak van de politie is en niet van een journalist. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Sander Schimmelpenninck door het slijk bij Shownieuws na Thaise hoeren-uitspraak Bekijk deze video »
TV :
Video: Alberto Stegeman en Natacha Harlequin botsen over aanpak pedofielenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Alberto Stegeman en Natacha Harlequin botsen over aanpak pedofielen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier